fbpx

A férfi nem érti a nőt?

A kérdésre, miszerint „Te mivel hódítanád meg” szinte azonnal körvonalazódik a klasszikus séma: a férfi nem érti a nőt. Hozzátehetnénk továbbá, hogy a nő nem érti a férfit. Nagyon könnyű lenne pejoratív véleményt formálni, ezzel szemben az első problémafelvetésre reagálok.

A nő gondolkodásmódjának és vágyainak megértése mindig is foglalkoztatta a férfiakat. Természetesen teljesen értelmetlen dolog magunkból kiindulni és azt erőltetni, ami nekünk tetszene, hiszen ők egyáltalán nem hasonlítanak ránk és így a vágyaik is teljesen mások.
Szerencsére.

a ferfi nem erti a not

Önmagunk felértékelése a másik nem szemében egy alapvető belső ösztön, ami kínosabbnál kínosabb helyzetekbe kerget, ha nem vagyunk elég érettek. Ki ne szeretné megnevettetni őt és minél több időt együtt tölteni vele? De ki szeretne kedves bohócként lemaradni róla, aztán a szerelmes ömlengéseit végighallgatni, reménytelenül belefagyva a megalázó friend zone mocsarába.

Tévutak és önmagunk elvesztése helyett itt is a tudatos építkezés vezet eredményre.
Mert alfának nem születünk, azzá válunk.

Valóban csak a következő három tényező kellene ehhez: Pénz, külső, jó humor?
A pénz először elkápráztat de ki szeretne gold diggereket finanszírozni? Az is egy módszer, ami előbb-utóbb kiszűri az arra fogékonyakat, már amennyiben ez a célunk. Akinek nem ez a legfontosabb prioritás, könnyen bezárkózhat ha ezt a vonalat erőltetjük.
A külső szintén remek dolog, hiszen az ördögnél azért ne csak egy fokkal legyünk szebbek, az senkinek sem elég. Ezt a fundamentumot érdemes tovább részletezni, mert lényeges eltérések vannak a férfi és a nő fontossági listáján. Tudjuk, hogy mi mit rangsorolunk előre de tudjuk-e, hogy rajtunk milyen sorrendben fut végig a tekintet?

Számunkra az első helyeken a kisportolt testalkat, érzéki száj, telt kebel és hosszú láb szerepel gömbölyű csípővel és keskeny derékkal az ötödik helyen holtversenyben. Az igéző tekintet és hosszú haj csak ezek után következik. Természetesen mindezekért ősi program szerint vezérelt ösztön lelkesít bennünket, kár lenne tehát elfojtani azt.

Igen ám de mit fejlesszünk magunkon ha fel akarjuk kelteni a másik figyelmét? Milyen az ő listája? Nos, a lista eleje talán nem meglepő módon megegyezik, a kisportolt testalkat a nyerő. Ezt a széles váll és mellkas, erős kar, kicsi és feszes fenék követi, tehát egy V alakú atletikus testalkat. Ezt követően rátérnek az arc részleteire, különös vonzerőt tulajdonítva a dús hajnak mint a férfierő jelképének. A sort az érzéki száj és kedves szem folytatja a markáns orr és áll előtt. A lapos has, amiért annyira küzdeni kell, csak ezután következik a nők fontossági sorrendjében.

Mindazonáltal a háromnapos borostát is nyugodtan tekinthetjük kötelező elemnek. A lényeg, hogy a kinézet tudatos formálásával jelentős figyelmet vonhatunk magunkra.

Ne feledjük azonban, hogy a nők ciklusa folyamatosan befolyásolja az éppen preferált férfit, tehát lehetetlen is megfelelni akár ugyanannak a nőnek folyamatosan. Fontosabb tehát erős fundamentumot felépíteni és általános megelégedést elérni mind önmagunk mind a külvilág szemében. Aki elégedett a tükörképével – és nem önelégült – az mások felé is ezzel a magabiztos fellépéssel nyit.

His32_enigma

Az ápolt külső és az ezzel elért magas önértékelés sok apró mozaikból áll. Az iménti rövid lista csak egy gyors betekintést nyújtott a megjelenés részleteinek fontosságába. Nem említettük viszont a testbeszéd, az öltözködés, a választékos szavak vagy akár a megfelelő hanggal párosított beszédstílus részleteit. Kihagytuk a felsorolásból a szemkontaktus jelentőségét és típusait, a mosoly erejét, a felvillanó hibátlanul fehér fogsort vagy a revolverhős mozgást. Tudjuk hogy a legfontosabbak közé tartozik a kéz és a cipő, rengeteg dolgot kell magas nívón tartanunk ezért ahhoz, hogy minőségi szintet léphessünk csupán a megjelenésünkben is.

Szerencsére az élet hosszú és izgalmas, a tapasztalatok pedig egymásra épülnek. A His32 csapata pedig azon dolgozik, hogy ha csak az egyik ilyen fontos részletben kap is bizalmat, a legprofibb módon kivitelezze azt.

Aki már próbálta, tudja. Mert minden a fehér mosolyon múlik.

Szerencsére az élet hosszú és izgalmas, a tapasztalatok pedig egymásra épülnek. A His32 csapata pedig azon dolgozik, hogy ha csak az egyik ilyen fontos részletben kap is bizalmat, a legprofibb módon kivitelezze azt.

Aki már próbálta, tudja. Mert minden a fehér mosolyon múlik.

Close Menu
×
×

Cart