fbpx

TELJES FEHÉRÍTÉS

TELJES FEHÉRÍTÉS

Premium Take Home Kit – A „hagyományos” led lámpás fogfehérítő. Teljesen csináld magad szett, a fogsíneket forró vízben kell puhítani és a fogsorodra formázni. 10-14 napos kúrára elegendő fehérítő gélt tartalmaz, amelyet fecskendőből kell az előkészített fogsínekbe tölteni. Aktiváló sprayt és kék fényű led lámpát tartalmaz.
Egy igényes neszesszer tartozik még a csomaghoz, ezáltal utazó csomagként kiválóan használható.
Előnye a neszesszer kínálta praktikusság és a komponensek utántölthetősége. Nem kell egy új csomagot megvenni, elég a kifogyott anyagokat pótolni.

  • Pristine White Kit – 20 perces kezelés 5 napon át. Az otthoni fogfehérítők között a leggyorsabb megoldás. Nem kell hozzá semmi kiegészítő, olyan mint egy eldobható kontaktlencse. Csak kibontod, felhelyezed az előre töltött fogsíneket és 20 perc után eldobod.
    A kezelés alatt semmi nem lóg ki a szádból. Az egész olyan, mint a bokszolók fogvédője. Nem látszik, diszkrét és rugalmas. Akár az autóban munkában menet vagy a reggeli e-mailek átfutása közben, a fürdőkádban fekve vagy a kedvenc könyvünket olvasva, főiskolai vizsgára készülve vagy épp két tárgyalás közötti hulladékidőben rugalmasan alkalmazható.

Fogfehérítő kókusz szénpor – A Pristine Charcoal Powder egy fogzománc kímélő dörzsölő hatású szénpor, amely lassan fejti ki a hatását, ezért hosszabb távon kell naponta alkalmazni. Cserébe állatkísérletektől mentes, GMO mentes, környezetkímélő és vegán.
A benedvesített fogkefét bele kell mártani a porba és egy percig használni. Mivel kevés kell belőle, az üveg tartalma 2-3 hónapra elegendő. Ajánlott fontosabb megjelenések előtt alkalmazni, hatása azonnal szembetűnő.
A kisméretű, jól zárható üvegcse jól elfér a többi pipereholmi között, kiváló útitárs.

Close Menu
×
×

Cart